Enjoy our Forum! Everyone is welcome!
Aby zapobiec napływowi do klanu słabszych graczy, oficjalnie wprowadzam TEST (wcześniej był nieoficjalnie i nikt nie zdawał...). Wymagania to 300 score na 2 mapach na CHP, ew. Ś W I E T N A gra na naszym servie. Jak podejść do testu? Trzeba mieć 3/4 głosy na TAk (minimum) od liderów. W przypadku równego podziału głosów podliczamy głosy członków. Podchodzić do testu można 5 razy. Dziękuję dobranoc.
yOoo wolf,
Według mnie jest zbędne.. - gracze powinni się kształcic caly czas w swojej grze.. - powinni grac na naszym serwerzy i pokazywac wszystkie swoje skille... - bo jezeli nie da rady na naszym nic pokazac nie da na innych
Po za tym wolf wez kur*a obgadaj to z Białym, magikiem i ze mna, a nie dajesz juz odrazu, że wprowadzam, ty sam... Klan to nie tylko jedna osoba.. Wiec nastepnym razem uzgodnij z Headmasterami ^^.. oraz z członkami..
GreetZ,
Just4Fun
a ja mam taka propozycje Zeby nie bylo afery to:
Test powinnien byc taki a dokladnie : ze nowi rekru beda zdwali go np. na sparze wtedy musza sie wykazac skillem taka to moja propozycja chodzi tu o 4serious
no bo po co nam jakis low ?
Ostatnio edytowany przez edyszynq (2011-11-11 11:17:50)
Jak już to na 4funie. Sparów na razie nie będziemy grali, bo trochę za słabi jesteśmy (dlatego wprowadzony został test), ale po umocnieniu się trzeba rozważyć nawet ligę. Takiego testu z białym nie uzgadniałem, więc trzeba będzie głosować. Wypowiedzi umieszczać poniżej.
PS. Just chcesz podzielic klan na HOT|J| i HOT|W|? Mam nadzieję, że nie.
PS2. Na treningu też może być.