Enjoy our Forum! Everyone is welcome!
Ludix oczywiscie... nie bedziemy go tutaj publikowac.. Napisz do mnie na xf - przypomnij zebym ci podal
GreetZ,
Just4Fun
http://imageshack.us/photo/my-images/71 … 002sj.jpg/
Swiadek- Just4Fun
Sory za 4funa napoczatku lamiłem ale potem od połowy było dobrze co nie?? VAcant mi sie nie wczytuje nie wiem czemu .... Przepraszam za ta druga mape nie wczytuje mi sie...
Ostatnio edytowany przez Ludix (2011-11-11 19:09:35)
Clan Member
Ja jestem na TAK, widziałem Cię dzisiaj, dam Ci szansę, bo ja taką dostałem, jak składałem podanie
Powodzenia i pokaż na co Cię stać
whateVaa
yOoo Ludix,
Stary, to co ja widziałem na tym 4Funie to się w głowie nie miesci Crash - 0:6 -.-? Serio... ? Nie chce zmieniać już swojego zdania bo byłbym uwazany za niezdecydowanego.. Ale na prawde po tym 4Funie dostałbyś ode mnie NIE.. Lecz nie dostaniesz - za to,że się tak starasz zostane przy swojej ostatniej decyzji.. Bo jak na razie jesteś jedynym który tak, aż tak się stara o dołączenie!.
GreetZ,
Just4Fun
Powodzenia!
Twój wczorajszy 4fun to była tragedia... Oczy mnie piekły jak patrzyłem na to co robisz i na twoje staty... Powiększam swoje NIE!
PS. Skoro nikomu się nie podobał twój 4fun czyli tak jakby nie zdałeś... Ale skoro just podtrzymuje swoje tak to chyba możesz mieć jeszcze jedną szansę.

Czyli nie dostaje sie do klanu? Rozumie napoczatku lamiłem bo nie mogłem grac ak bo był gold -,- a grałem m4 ale potem grałem dobrze pod koniec. ... Szkoda spróbuje dołaczyc jak troche pocwicze i dam nowe podanko.
yOoo Ludix,
Przepraszamy, ale nie udało ci sie dołączyć do naszego klanu. Może za mało od siebie dales? Jedno jest pewne - Zawsze możesz sprobowac za jakiś czas!.
Temat Zamykam - Rozstrzygnięte
GreetZ,
Just4Fun