Enjoy our Forum! Everyone is welcome!
Nazwa w grze: Beka
Lata w COD: 2,5
X-fire: BRAK
Poprzednie klany: pah.no
Ulubiona broń: M40A3,ak-47 m9
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:bo was bardzo lubie i chcialbym wam pomuc sie dostac jak najwyzej w rankingu:)
Coś o sobie: Lubie kebaba nazywam sie arKadiuSZ
Jesteś lepszy na...: Zombie
Ulubiona/e mapa/y: crash
Ile godzin spędzasz na grze w tygodniu?(nie musi być dokładnie): powiem tak codziennie okolo 5h bo gram na minecrafcie tez
Czy dostałeś zaproszenie?: Tak
Czy bedziesz płacił na utrzymanie serweru?(to pytanie nie ma wpływu na podanie) Bardzo chetnie zaplace zalezy ile;d
Ostatnio edytowany przez Arek (2011-11-08 14:13:40)
yOoo Arek,
Słuchaj po pierwsze jeżeli chcesz dołączyć do klanu musisz posiadać x-fire jest to aktualnie nasz rodzaj komunikacji. Spokojnie możesz to zrobić. Po drugie: musisz napisać kto cię zaprosił - bo takto twoje "TAK" - w pytaniu "dostałes zaproszenie" jest niczym. Po za tym
Jesteś lepszy na...: Zombie
. Napisał ze jestes lepszy na "Zombie", a nie takie pytanie było!. EDYTUJ TO! Po za tym nie bardzo podoba mi się twoja wypowiedź
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:bo was bardzo lubie i chcialbym wam pomuc sie dostac jak najwyzej w rankingu:)
Jak cos tam jeszcze dopiszesz to się zastanowie. BTW. Jeszcze cie nie widziałem na naszym serwerze, mozliwe ze nie zwrociłem uwagi, ale rzadko cokolwiek omijam .
Zapraszam na nasz serwer! Link do Gametracker'a: http://www.gametracker.com/search/cod4/ … ery=HOT%7C.
Na razie wstrzymam się od głosu.
GreetZ,
Just4Fun
Powodzenia!
Popracuj nad sobą , a i ja nie wysłałem Ci zaproszenia .. Powiedziałem ,że możesz złożyć podanie i spróbować . Więc to raczej nie jest zaproszenie Edytuj swoje podanie. ;>
Ja również wstrzymam się z odp.
Wybaczcie za mój brak kultury, ale mam uczulenie na niski poziom intelektualny, bądź oszustwa (wtedy jeszcze gorzej i żeby nie było nie uważam się za mędrca, ale jednak jakiś poziom trzeba mieć). Jak chcesz grać w zombie na sparach? Nie, no pro wielki + za to. Po drugie to zaproszenie... Dzięki niemu masz już moją odpowiedź NIE. Dlaczego? Patrz pierwsze zdanie.
Ja lubię Zombie ;d ale dokładnie to co Wolf .. Na sparach nei ma Zombie.
Grube wielkie NIE przykro mi postaraj sie innym razem. :L
yOoo,
Puste podanie.. Proszę by takie podania się nie powtarzały - skłądając podanie musisz być aktywny! - nigdy cie nie widzialem.. Słysze o tobie pierwszy raz dlatego zamykam temat. także z powodu brak odpowiedzi od ciebie, czy jesteś zainteresowany klanem [wziaż]!.
GreetZ,
Just4Fun
TEMAT ZAMKNIĘTY