HOT| Clan - The Hottest HC Clan

Enjoy our Forum! Everyone is welcome!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Witamy wszystkich, jak wiecie Klan HOT| aktualnie rekrutuje, a wiec macie prawo złożyć podania. Podania będą rozpatrzone przez nie wiecej niż 4 dni. Aby być członkiem HOT| musisz być aktywny, a co za tym idzie musisz być miły i pomocny dla innych graczy korzystajacych nie tylko z naszego serweru! Gametracker serwera: http://www.gametracker.com/search/cod4/3000/?query=HOT%7C. Dziękujemy za uwagę! Dołącz do naszego forum! Dołącz do naszego klanu! Dołącz do naszego serwera!

#1 2011-11-08 13:47:00

Arek

Private First Class

Punktów :   

PODANIE BY AREK

Nazwa w grze: Beka
Lata w COD: 2,5
X-fire: BRAK
Poprzednie klany: pah.no
Ulubiona broń: M40A3,ak-47 m9
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:bo was bardzo lubie i chcialbym wam pomuc sie dostac jak najwyzej w rankingu:)
Coś o sobie: Lubie kebaba nazywam sie arKadiuSZ
Jesteś lepszy na...: Zombie
Ulubiona/e mapa/y: crash
Ile godzin spędzasz na grze w tygodniu?(nie musi być dokładnie): powiem tak codziennie okolo 5h bo gram na minecrafcie tez
Czy dostałeś zaproszenie?: Tak
Czy bedziesz płacił na utrzymanie serweru?(to pytanie nie ma wpływu na podanie) Bardzo chetnie zaplace zalezy ile;d

Ostatnio edytowany przez Arek (2011-11-08 14:13:40)

#2 2011-11-08 14:15:25

RedBull

Clan Member

18734741
Punktów :   

Re: PODANIE BY AREK

Od kogo Zaproszenie dostałeś ?

Ludzie tak szybko giną ,że nie którzy nigdy nie poznali co to znaczy miłość </3

#3 2011-11-08 15:04:07

Just4Fun

Administrator

Call me!
Punktów :   

yOoo Arek,

Słuchaj po pierwsze jeżeli chcesz dołączyć do klanu musisz posiadać x-fire jest to aktualnie nasz rodzaj komunikacji. Spokojnie możesz to zrobić. Po drugie: musisz napisać kto cię zaprosił - bo takto twoje "TAK" - w pytaniu "dostałes zaproszenie" jest niczym. Po za tym

Jesteś lepszy na...: Zombie

. Napisał ze jestes lepszy na "Zombie", a nie takie pytanie było!. EDYTUJ TO! Po za tym nie bardzo podoba mi się twoja wypowiedź

Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:bo was bardzo lubie i chcialbym wam pomuc sie dostac jak najwyzej w rankingu:)

Jak cos tam jeszcze dopiszesz to się zastanowie. BTW. Jeszcze cie nie widziałem na naszym serwerze, mozliwe ze nie zwrociłem uwagi, ale rzadko cokolwiek omijam .

Zapraszam na nasz serwer!  Link do Gametracker'a: http://www.gametracker.com/search/cod4/ … ery=HOT%7C.

Na razie wstrzymam się od głosu.

GreetZ,
Just4Fun

Powodzenia!

Absurdem jest żądać od człowieka, aby nigdy się nie zmieniał.

#4 2011-11-08 18:19:30

RedBull

Clan Member

18734741
Punktów :   

Popracuj nad sobą , a i ja nie wysłałem Ci zaproszenia .. Powiedziałem ,że możesz złożyć podanie i spróbować . Więc to raczej nie jest zaproszenie Edytuj swoje podanie. ;>
Ja również wstrzymam się z odp.

#5 2011-11-08 18:42:07

TheWolf

Administrator

Punktów :   

Wybaczcie za mój brak kultury, ale mam uczulenie na niski poziom intelektualny, bądź oszustwa (wtedy jeszcze gorzej i żeby nie było nie uważam się za mędrca, ale jednak jakiś poziom trzeba mieć). Jak chcesz grać w zombie na sparach? Nie, no pro wielki + za to. Po drugie to zaproszenie... Dzięki niemu masz już moją odpowiedź NIE. Dlaczego? Patrz pierwsze zdanie.

http://img844.imageshack.us/img844/91/thewolf.png

#6 2011-11-09 16:40:30

RedBull

Clan Member

18734741
Punktów :   

Ja lubię Zombie ;d ale dokładnie to co Wolf .. Na sparach nei ma Zombie.
Grube wielkie NIE przykro mi postaraj sie innym razem. :L

#7 2011-11-09 19:48:40

Just4Fun

Administrator

Call me!
Punktów :   

yOoo,

Puste podanie.. Proszę by takie podania się nie powtarzały - skłądając podanie musisz być aktywny! - nigdy cie nie widzialem.. Słysze o tobie pierwszy raz dlatego zamykam temat. także z powodu brak odpowiedzi od ciebie, czy jesteś zainteresowany klanem [wziaż]!.

GreetZ,
Just4Fun

TEMAT ZAMKNIĘTY

Absurdem jest żądać od człowieka, aby nigdy się nie zmieniał.

© Copyright 2011 Just4Fun & TheWolf

Stopka forum

RSS